The Mayor Election for The Sylvanian Village

21. november 2020

Sylvanian Village's nyheder

De foreløbige resultater!

Valget til borgmesterposten er i fuld gang med en masse varm støtte fra jer alle!
Og i dag blev de foreløbige resultater af valget bekendtgjort!
Hver kandidat er populær på nuværende tidspunkt, og man kan endnu ikke vide, hvem der bliver den nye borgmester.
Valget slutter den 30. nov. Vi ser frem til din støtte indtil sidste minut!

 • 1.poster

  Vincent Husky

  Husky Far
 • 2.poster

  Egbert Highbranch

  Giraf Far
 • 3.poster

  James Midnight

  Midnatskat Far
 • 4.poster

  Fawna Buckley

  Rådyr Pige
 • 5.poster

  Mary, Edward, Elizabeth

  Skumfidusmus Trillinger
 • 6.poster

  Theodore Maple

  Ahornkat Far
 • 7.poster

  Carissa Outback

  Koala Mor
 • 8.poster

  Candice Snuggly

  Dovendyr Mor
 • 9.poster

  Muddy McBurrows

  Muldvarp Dreng
 • 10.poster

  Piers Petite

  Bjørn Dreng
 • 11.poster

  Glen Splashy

  Odder Far
 • 12.poster

  Justin Caramel

  Karamelhund Lille dreng
 • 13.poster

  Billy Brightfield

  Ged Far
 • 14.poster

  Freya Chocolate

  Chokoladekanin pige
 • 15.poster

  William Cinnamon

  Kanelkanin Mand
 • 16.poster

  Skye and Lyra Persian

  Perserkat Tvillingepiger
 • 17.poster

  Rebecca Periwinkle

  Morgenkanin Pige
 • 18.poster

  Lionel Grand

  Løve Mand
 • 19.poster

  Ralph Walnut

  Valnøddeegern Dreng
 • 20.poster

  Abigail Bramble

  Pindsvin Pige
 • 21.poster

  Andre Woolly

  Alpaka Far
 • 22.poster

  Lily and Rose Marlowe

  Tuxedokat Tvillingepiger
 • 23.poster

  Lulu Golightly

  Silkekat Storesøster
 • 24.poster

  Melinda Cakebread

  Legetøjspuddel Pige
 • 25.poster

  Shane Sandy

  Skovkat Dreng
 • 26.poster

  Lona Dale

  Får Pige
 • 27.poster

  Rianne Bubblebrook

  Elefant Mor
 • 28.poster

  Richie Hopper

  Kænguru Far
 • 29.poster

  Rosalina Pookie

  Pookie Panda Pige
 • 30.poster

  Buddy Fenton

  Labrador Dreng
  Galleri & historie Galleri & historie Sylvanian Families VALG Sylvanian Families VALG Limited Edition products 2020 Limited Edition products 2020
James Midnight

James Midnight

Midnatskat Far
Jeg vil åbne en forlystelsespark for voksne, som de kan besøge hver aften!

Vi voksne elsker forlystelsesparker lige så meget som børn! Hvis jeg bliver borgmester, vil jeg åbne en forlystelsespark, hvor voksne kan gå hen hver aften. De voksne kan stige til vejrs i pariserhjulet lige som børnene, og de vil blive lige så begejstrede!
Profile
Hvad han kan lide : Spille Magic
Far James Midnatskat er tryllekunstner, som forbløffer alle i landsbyen med sine spændende forestillinger. Han planlægger sine tricks nøje og har smart tøj på. James har et barnligt sind—han danser jig, når han er glad og råber højt, når han bliver overrasket.
Ralph Walnut

Ralph Walnut

Valnøddeegern Dreng
Jeg vil få hele landsbyen til at smile med utrolige nye opfindelser!

Min far er den bedste opfinder nogensinde. Så jeg vil udtænke masser af opfindelser for at få alle i landsbyen til at smile og derefter bygge disse opfindelser sammen med min far. En af mine idéer er en smile-o-plane - denne flyvemaskine vil blive så sjov at alle, der føler sig bedrøvet, lynhurtigt vil føle sig bedre tilpas!
Profile
Hvad han kan lide : træklatning
Ralph Walnut er fuld af energi og elsker at klatre i træer. Da hans lillebror Ambroses ballon sad fast i et højt træ, klatrede Ralph øjeblikkeligt op i træet og hentede den ned. Han siger, at han har klatret i alle træ i Sylvanian Village, men ingen ved, om det er sandt.
Freya Chocolate

Freya Chocolate

Chokoladekanin pige
Hvert år på grundlæggelsesdagen vil jeg afholde en konkurrence, hvor landsbybeboerne deler det, de elsker mest ved landsbyen med andre.

Som I alle ved, blev Sylvanian Village en landsby den 20. marts for mange år siden, så derfor kalder vi den 20. marts for grundlæggelsesdagen. Vi har alle noget, vi elsker ved landsbyen, så hvert år afholder jeg en konkurrence, der handler om, hvad vi elsker mest. Og hvad elsker jeg mest ved landsbyen? Jer alleammen!
Profile
Hvad hun kan lide : Tegne billeder
Freya Chocolate er en glad pige, som elsker at have det sjovt med sin familie og sine venner. Hun inviterer ofte sine venner til fester i hendes hus og giver dem lækkerbiskner, hun har bagt sammen med sin mor. Hun er rigtig god til at tegne og har vundet en masse priser i skolekonkurrencer.
Skye and Lyra Persian

Skye and Lyra Persian

Perserkat Tvillingepiger
Opdagelse af blinkende stjerne ☆

Vi elsker alle de blinkende stjerner, vi kan se om natten i Sylvanian Village. Men der findes stjerner, som ingen kender. Vi vil opdage én og kalde den Sylvania, så alle i hele verden vil kende navnet på vores landsby.
Profile
Hvad hun kan lide : dagbog
Skye:Kan lide naturvidenskab som at studere vejret og mineralerne og hendes drøm er at blive forsker en dag. Hver dag tager hun bestik af himlen og tjekker vejrhanen på deres hus, så hun kan fortælle sin familie vejrudsigten. Det hun ønsker sig mest lige nu er en laboratoriekittel.
Hvad hun kan lide : metronom
Lyra:Kan lide at rode med maskiner og er meget interesseret i klaveret og andre musikinstrumenter som hendes far danser til. Hun er i øjeblikket fascineret af, hvordan elevatoren i deres hjem fungerer. Hun er normalt stille, men taler meget, når hun er sammen med sin tvillingesøster.
Piers Petite

Piers Petite

Bjørn Dreng
Jeg vil sikre, at ingen mad går til spilde.

Er du nogensinde kommet hjem med flere nødder, end du kan spise eller har bagt for meget lækker kage? Overlad det til mig! Min mave kender ingen grænser—bare giv mig mad du ikke vil have, og jeg sluger det hele! Flere portioner er altid velkommen!
Profile
Hvad han kan lide : gemmeleg
Piers kan lide at dyrke sport med sine venner efter skoletid. Når han kommer hjem, elsker han at spise en masse mad! Hans mor sørger altid for at lave en masse næringsrige og lækre måltider.
Candice Snuggly

Candice Snuggly

Dovendyr Mor
En lur hver dag!

Intet gør mig mere glad end at tage det med ro. Så hvis jeg bliver borgmester, vil jeg erklære, at det er tid til en lur en vis tid på dagen og lave en stor plads i landsbyen, hvor alle kan tage en lur sammen i den varme sol og nyde duften af blomsterne. I må have mig undskyldt...jeg føler mig søvnig bare ved tanken!
Profile
Hvad hun kan lide : Svømning
Mor Candice the Snuggly Sloth har et meget stort hjerte. Små ting bekymrer aldrig Candice. Selv når tvillingerne laver spilopper eller spilder deres mad, er hun stadig glad. Men hvis der er noget, der virkelig betyder noget, ved hun, hvordan man slår i bordet!
Mary, Edward, Elizabeth

Mary, Edward, Elizabeth

Skumfidusmus Trillinger
Vi vil have masser af steder, hvor små babyer kan lege!

Mor kører en tur med os i barnevognen hver dag. Vi elsker at gå ud, men vi vil have steder, hvor vi kan lege med de andre små babyer. Hvis vi bliver borgmestre, vil vi sikre, at der er et sted for alle babyer. Et sted med masser af legetøj vi kan lege med. Et sted, hvor det er dejligt at ligge ned. Et sted vi gerne vil besøge hver dag!
Profile
Hvad hun kan lide : at blive ticled
Mary:Mary er trillingepige og et energibundt. Hun er altid på farten og kan ofte ses grine sammen med Elizabeth.
Hvad hun kan lide : Sove
Edward:Edward er trillingedreng og en sovetryne. Mens man ofte hører Mary og Elizabeth grine, falder Edward blot i søvn!
Hvad hun kan lide : At lytte til sin ældre søsters vuggevise
Elizabeth:Elizabeth er trillingepige og altid i godt humør. Når hun ser Mary lave noget sjovt, kan hun ikke lade være med at følge trop.
Richie Hopper

Richie Hopper

Kænguru Far
Kænguru fitness

Hvis jeg bliver borgmester, vil jeg indføre et fitness-program, så også I kan få en flot og veltrænet krop som en kænguru.
Profile
Hvad han kan lide : slappe af sammen med familien
Richie er en enorm sportsfan og arbejder som sportsjournalist for landsbyens avis. Han kan også lide at spille golf med sine venner og tilbringe tid med sin familie i deres hytte ved søen.
Rebecca Periwinkle

Rebecca Periwinkle

Morgenkanin Pige
Masser af helbredsundersøgelser hos lægen—intet er mere vigtigt end at være sund og rask!

Jeg er stolt over, hvor glade alle er i Sylvanian Village. Og Familien Morgenkanin hjælper med at gøre alle glade ved at passe på dit helbred!
Hvis jeg bliver borgmester, vil jeg hjælpe mine forældre, der arbejder på klinikken, med at give alle helbredsundersøgelser!
Profile
Hvad hun kan lide : At lege prinsesse
Rebecca kan lide at skrive eventyr, især om prinsesser. I al hemmelighed vil hun gerne selv være prinsesse en dag. Hun kan også lide at tage fint tøj på og danse til familiefester.
Muddy McBurrows

Muddy McBurrows

Muldvarp Dreng
Jeg vil lave et underjordisk bo ved alles hus

Jeg elsker at grave!
Så hvis jeg bliver borgmester, vil jeg lave et underjordisk bo ved alles hus. Under jorden er et dejligt sted, det er køligt om sommeren og varmt om vinteren. Og jeres bo vil være dit eget lille hemmelige skjulested—er det ikke spændende?
Profile
Hvad han kan lide : Omeletter og hindbær
McBurrows muldvarpedrengen, Muddy, elsker at kigge på stjerner og ser godt i mørket. Han ved alt om stjernerne og udpeger konstellationerne, som er stjernegrupper, for de andre. Muddy er en følsom sjæl, som har let til tårer, så han holder sig ofte for sig selv på hans værelse under jorden.
Carissa Outback

Carissa Outback

Koala Mor
Jeg vil plante flere flotte træer!

Føler I jer ikke afslappet, når I er omgivet af træer og nyder den friske luft? Jeg vil plante flere træer i Sylvanian Village. Nogle vil sige, at der allerede er masser af træer, men man kan aldrig få for mange træer! Jeg vil plante flere og gøre Sylvanian Village endnu pænere!
Profile
Hvad hun kan lide : vingelé
Passe babyer
Carissa er rigtig god til at passe babyer. De andre mødre i Sylvanian Village sætter ofte deres lid til hende. Hun ejer sin egen miljøvenlige butik. Hun sælger alt fra økologiske lotions til bæreposer lavet at 100 % genbrugspapir! Hun kan også lide at være udendørs, passe sin køkkenhave og tilbringe tid sammen med sin familie.
Glen Splashy

Glen Splashy

Odder Far
Masser af fisk i floden

Jeg er sikker på, at I alle kender flodens brusen. Min familie elsker denne flod og går masser af ture langs med den. Lad os alle passe på denne dejlige flod, så den altid er ren og fuld af fisk!
Jeg går også stærkt ind for kænguruen Richies fars idé om at bære vores babyer i en pung! Jeg har i et stykke tid båret mine babyer i en bæresele, der er formet som en fisk.
Profile
Hvad han kan lide : At vaske tøj
Far Glenn elsker at gå ud med sin familie. Han nynner også af tilfredshed, når han vasker tøj, og det bliver skinnende rent. Glenn kan godt lade sig rive med en smule, og nogle gange er hans kone, Amanda, nødt til at holde ham i skak.
Shane Sandy

Shane Sandy

Skovkat Dreng
Jeg vil starte drenge- og pigespejdergrupper!

Der er muligvis masser af steder i Sylvanian Village, vi ikke har opdaget endnu. Hvis jeg bliver borgmester, vil jeg starte drenge- og pigespejdergrupper, så vi kan udforske dem sammen. Tænk bare på, hvad vi vil finde—en skjult skat, måske endda lækker frugt vi aldrig har set før! Lad os alle gå på opdagelse sammen!
Profile
Hvad han kan lide : At udforske
Shane kan lide at lære om nye steder og prøve nye ting. Han kan ikke vente med at rejse ud i hele verden, når han bliver ældre!
Theodore Maple

Theodore Maple

Ahornkat Far
En meget længere sporvognsrute!

Jeg kører sporvognen i Sylvanian Town. Hvis jeg bliver borgmester, vil jeg udvide sporvognsruten helt til Sylvanian Village, så det bliver meget nemmere at komme til byen. I øjeblikket ser mange af jer sjældent jeres familiemedlemmer i byen. Min nye sporvognsrute vil gøre det meget nemmere!
Profile
Hvad han kan lide : Guide i landsbyen
Theodore er rigtig god til at vise vej. Uanset hvor landsbybeboerne gerne vil hen, ved han lige præcis hvordan. Han har en lille notesbog, som han skriver alle mulige ting ned i, som han ser, når han er ude omkring.
Lionel Grand

Lionel Grand

Løve Mand
Jeg vil afholde en koncert!

Hvis jeg bliver borgmester, vil jeg afholde en koncert i Sylvanian Village med alle landsbyens børn. Det vil blive en udendørskoncert, så alle kan nyde lydene udendørs—vindens fløjten, bladenes raslen i træerne, flodens brusen og insekternes summen—mens de lytter til dejlig musik fra alles instrumenter. Sikken vidunderlig dag det vil blive!
Profile
Hvad han kan lide : At spille klaver med andre, andre instrumenter
Lionel er pianist. Han er virkelig god til at spille klaver.
Han spiller klaver på en restaurant hver dag. Han er også god til at skrive sin egen musik, og han spiller sin vidunderlige musik for kunderne på restauranten.
Og klaver er ikke det eneste instrument, Lionel kan spille. Der er så mange instrumenter på hans værelse, at det ligner et helt orkester.
Melinda Cakebread

Melinda Cakebread

Legetøjspuddel Pige
Kager lavet specielt til jer

Min mor lærer mig at bage kager. Det er hårdt arbejde at bage sandkager og piske fløde, men det er også rigtig sjovt. Hvis jeg bliver borgmester, vil jeg give jer alle en fødselsdagskage uden sidestykke, som er lavet specielt til jer. Ville det ikke være vidunderligt?
Profile
Hvad hun kan lide : perletilbehør
Melinda kan lide at lære at bage og pynte kager af sin mor. Hun kan også lide sjove teselskaber i sit hjem og invitere alle sine venner fra skolen.
Rianne Bubblebrook

Rianne Bubblebrook

Elefant Mor
Våd & skør festival
-i elefant-stil!


Jeg ved, at mange af jer elsker at lege i vand—har I nogensinde fået jeres hoved overøst med vand? Det er vidunderligt. Hvis jeg bliver borgmester, vil jeg vise jer, hvordan elefanter morer sig i vandet ved at holde en vandfest. Vandstrålerne laver smukke regnbuer—I vil blive imponeret! Og til sidst vil jeg give alle snacks, jeg har lavet.
Profile
Hvad hun kan lide : blomsterarrangement
Rianne elsker at spise, selvom hun altid siger, at hun er på slankekur. Hun træner lige så meget, som hun spiser, så hun er altid sulten. Hun har humoristisk sans og kan lide at have det sjovt sammen med sin familie,
Abigail Bramble

Abigail Bramble

Pindsvin Pige
Smukt hår lavet af en professionel!

Alle har brug for smukt hår! Har I det ikke meget bedre, når I får jeres hår til at se godt ud om morgenen?
Men det kan være svært engang imellem, ikke? Mit hår ser altid forfærdeligt ud om morgenen. Så lad os sammen lave en vidunderlig frisørsalon!
Profile
Hvad hun kan lide : Lege tagfat
Hun er en vild og aktiv pige og er ligeglad med, om hendes tøj bliver snavset, når hun leger. Når hun er på skovtur, så laver de andre piger blomsterkranse til håret, mens hun meget hellere vil kure ned ad græsskråningen sammen med de andre drenge.
William Cinnamon

William Cinnamon

Kanelkanin Mand
Jeg vil afholde en kunstudstilling!

Mit navn er William, og jeg bor i Sylvanian Town. Jeg elsker kunst mere end noget andet. Hvis jeg bliver borgmester, vil jeg lave en kunstudstilling med billeder og skulpturer, I alle har lavet. Der er måske en spirende kunstner blandt os!
Profile
Hvad han kan lide : At gå på museum og gallerier
Han er Chokoladekanins storesøsters kæreste. Han er en godhjertet romantiker, som elsker kunst og musik. Han elsker at gøre alle glade og at begejstre folk med fantastiske overraskelser. Han er venlig over for alle i byen, så han hilser altid på folk, når han går ned ad gaden.
Andre Woolly

Andre Woolly

Alpaka Far
En strikkeklub: Lave varme, hyggelige ting af blødt uld!

Strik noget pænt til én du elsker! Hvis jeg bliver borgmester, vil jeg vise jer, hvor dejligt og hyggeligt det er at strikke ting. Og på en eller anden måde føles de ekstra varme, når du selv har strikket dem! Jeg vil lære jer en god, nem måde, som selv børn let kan lære på.
Profile
Hvad han kan lide : Strikning
Andre er en fredelig sjæl, som nyder at ligge ude i solen. Han er rigtig god til at strikke, og hvert år sørger han for, at alle i hans familie har et nyt halstørklæde i god tid før vinteren. Selvom det bedste han ved er at sidde ned og slappe af, elsker Andre også musik så meget, at han ikke kan lade være med at danse, når han hører en rytme!
Lulu Golightly

Lulu Golightly

Silkekat Storesøster
Jeg vil lave et modeshow!

Mit navn er Lulu, og jeg er makeup-artist i Sylvanian Town. Hvis jeg bliver borgmester, vil jeg lave et modeshow, så I alle kan se, hvor sjovt makeup og pænt tøj er! Stem på en gladere og smukkere Sylvanian Village!
Profile
Hvad hun kan lide : Personlig farverådgivning
Lulu er en stilfuld makeup-artist.
Hun arbejder i makeup-butikken i stormagasinet. Hun tænker, "Hvis jeg får mine kunder til at se godt ud med min makeup, vil de føle sig glade og selvsikre."
Hendes arbejde er magisk - hun lægger smuk makeup på hver kunde på ingen tid. Lulu er Tiffany Silkekats storesøster.
Fawna Buckley

Fawna Buckley

Rådyr Pige
Et bibliotek med bøger til alle

Hvis jeg bliver borgmester, vil jeg åbne et bibliotek i Sylvanian Village. Der vil være bøger til alle, fra dejlige billedbøger til babyer til mysterier, der vil begejstre de voksne. Uanset hvad du foretrækker, vil der være en bog, du vil elske!
Profile
Hvad hun kan lide : Læse
Faune er en glad pige, der elsker at studere og tilbringe tid i sin skole. Hendes blomsterformede hårpynt var en gave fra hendes venner for at opmuntre hende efter hendes elskede blomst, som hun passede, visnede. Hun læser en masse bøger og ved meget om mange ting.
Buddy Fenton

Buddy Fenton

Labrador Dreng
Modebyttedag- én landsbybeboers ragelse er en andens skat ☺

Hej, jeg er Buddy! Kan du lide min lyserøde bluse? Det er den, jeg bedst kan lide at have på. Hvis jeg bliver borgmester, vil jeg starte et loppemarked, hvor I alle kan finde vidunderligt brugt tøj og alle mulige andre ting. Der er intet bedre end at finde noget fantastisk brugt!
Profile
Hvad han kan lide : Yndlingstøjdyr
Buddy er en lille smule forkælet og vil være sammen med sin far hele tiden. Hans yndlingsting er et tøjdyr, som hans far gav ham, da han var lille. Han sover stadig med det om natten, men det holder han hemmeligt for sine venner, fordi han er lidt flov over at indrømme det.
Billy Brightfield

Billy Brightfield

Ged Far
Breve: En gave fra hjertet

Hvorfor ikke skrive et brev til dem du holder af? Det vil være en vidunderlig gave til dem. Skriv et brev fra hjertet og jeg vil levere det. Hvad er det, du siger? Siger du, at jeg ikke må spise dit brev? Hvorfor tror du, jeg ville gøre sådan noget? Bare rolig, jeg vil levere hvert brev i god behold!
Profile
Hvad hun kan lide : Vandreture
Billy er flyttet til Sylvania for at tage stillingen som postbud. Han er meget samvittighedsfuld og sørger for, at alles post altid leveres til tiden.
Rosalina Pookie

Rosalina Pookie

Pookie Panda Pige
Lad os få en sportsdag!

Det føles så godt at træne! Og jo mere du træner, desto hurtigere bliver du. Hvis jeg bliver borgmester, vil jeg afholde en landsbysportsdag og vise jer, hvor sjovt det kan være!
Min sportsdag vil byde på kapløb og tovtrækning og kampe som fodbold, softball og volleyball.
Profile
Hvad hun kan lide : Underholdning for andre
Pookie Panda pigen Rosalina er en glad spasmager, som elsker at underholde, men hun kan mere end det—hun er meget hårdtarbejdende og holder meget af sine mindre søskende. Når hun spiller fodbold med dem, sparker hun forsigtigt og langsomt til bolden.
Lily and Rose Marlowe

Lily and Rose Marlowe

Tuxedokat Tvillingepiger
Fester hver dag!

Vores navne er Lily og Rose. Vi er tvillinger, og vi elsker forrygende fester. Hvis vi bliver borgmestre, vil vi holde fest hver dag, så alle landsbybeboere kan more sig. Hvis Perserkat Tvillingerne Lyra og Skye har opdaget deres stjerne, vil vi holde fest under denne stjerne—så vil det blive dobbelt så sjovt!
Profile
Hvad hun kan lide : Shopping
Rose:Rose minder meget om sin far. Hun er meget atletisk og elsker især at spille tennis. Hun er rigtig god til sport og har vundet adskillige priser i skolekonkurrencer. Hun har en anden personlighed end hendes tvillingesøster, Lily, men de har samme smag hvad mode angår og bytter ofte tøj.
Hvad hun kan lide :Byt tøj
Lily:Lily ligner meget sin mor. Hun elsker at købe kønne kjoler og at gå til skoleballer! Hun er også meget glad og kan lide at hænge ud med sin søster.
Selvom hun har en anden personlighed end hendes tvillingesøster, Rose, har de et meget nært forhold til hinanden og elsker at shoppe sammen.
Justin Caramel

Justin Caramel

Karamelhund Lille dreng
En agernpark—det ville være dejligt!

Jeg elsker at samle masser af agern! De er buttede og ser ud som om, de har hat på. Så jeg vil åbne en agernpark med intet andet end agern. Der kan vi gå hen og lege med agern hver dag.
Profile
Hvad han kan lide : agern
Bliver ofte slæbt med rundt af sin rastløse storesøster. Han har en agernsamling og bliver så fordybet i at søge efter agern, at han ikke ænser andet omkring sig.
Lona Dale

Lona Dale

Får Pige
I kan svæve gennem luften!

Jeg elsker bare at være højt oppe og kigge ned!! Hvis jeg bliver borgmester, kan I svæve over Sylvanian Village med mig i en luftballon. I vil se landsbyen på en helt ny måde og se steder, I normalt ikke lægger mærke til.
Profile
Hvad hun kan lide : Pandekager / Tegne billeder
Lona har fået et meget vigtigt job med at indsamle og sortere alle de forskellige typer frugt. Hun foretrækker dette deltidsjob frem for at gå i skole, fordi hun kan tygge af hjertens lyst, uden at en lærer fortæller hende, at det ikke er tilladt!
Vincent Husky

Vincent Husky

Husky Far
Jeg vil gøre vejene brede og jævne

Jeg er sikker på, at I alle har bemærket, at vejene i Sylvanian Village er lidt smalle og ujævne. Hvis jeg bliver borgmester, vil jeg gøre noget ved vejene og gøre dem brede og jævne, så der er masser af plads til, at skolebussen kan komme igennem, og forældrene nemt kan skubbe deres barnevogne.
Profile
Hvad han kan lide : Bil
Vincent er bildesigner. Hans bil er temmelig populær i landsbyen, fordi han designer en meget stilfuld, men nyttig bil, så den passer til den, der bruger bilen. Han elsker "gør-det-selv" og egernfaren, der er den bedste opfinder, elsker at "gøre-det-selv" sammen med ham. Vincent forsøger i øjeblikket også at lave en cykel til sin familie.
Egbert Highbranch

Egbert Highbranch

Giraf Far
Jeg vil åbne en legetøjsbutik

Jeg vil lave en legetøjsbutik, som alle i Sylvanian Village kan nyde godt af. Jeg elsker klassisk legetøj, så jeg vil have masser af det legetøj, som de voksne plejede at lege med, da de var små. Mit legetøj, nyt og gammelt, vil få alle i landsbyen til at smile.
Profile
Hvad han kan lide : At samle på vintageprodukter
Egbert har en rolig og afslappet personlighed. Han glemmer altid, hvor høj han er og slår hovedet mod dørkarmen. Han passer godt på sine ting. Han har en enorm samling af vintageværktøj- og legetøj.
photo